Sejas maskas, medicīnas halāti un virsvalki

Ražojam sejas maskas un medicīnas halātus un virsvalkus, kā arī citus darba apģērbus! Laipni lūdzam sazināties ar SIA IRVE pārstāvi Staņislavu Vasiļonoku, lai saņemtu papildus informāciju, precizētu detaļas un izdarītu pasūtījumu : stanislavs@irve.lv, +371 25490013.

Sakarā  ar COVID-19 izraisīto ārkārtas stāvokli Latvijā, esam pārorientējuši SIA IRVE šūšanas ražotni un radījuši papildus jaudas, lai ražotu sejas maskas un medicīnas halātus un virsvalkus, kā arī citus darba apģērbus.

Piedāvājam mazgājamas kokvilnas auduma sejas maskas, kurām vajadzības gadījumā varam nodrošināt mazgāšanu augstā temperatūrā un dezinficēšanu ar tvaiku.

Halātus, virsvalkus, kā arī citus darba apģērbus piedāvājam izstrādāt individuāli katra klienta vajadzībām. Apģērbi tiek šūti tikai un vienīgi no kvalitatīviem industriāli mazgājamiem audumiem.

 

Mūsu rīcībā ir arī īpaša Christensen mazgāšanas ķīmija,  kuru lietojot, tiek neitralizēti vīrusi.

 

Pareizas lietošanas pamācība :

1.      Pirms maskas uzlikšanas rūpīgi nomazgā rokas ar siltu ūdeni un ziepēm vai dezinficē ar dezinfekcijas līdzekli.

2.      Uzliekot masku, ieteicams nepieskarties maskas auduma daļai.

3.      Sejas maskai jānoklāj gan deguns, gan mute. Pārliecinies, ka tā pilnībā pieguļ sejai.

4.      Lietošanas laikā nepieskaries maskai ar rokām.

5.      Ja esi pieskāries maskai ar rokām, nekavējoties rūpīgi nomazgā vai dezinficē rokas.

6.      Tiklīdz maska kļuvusi mitra, tā jānomaina.

7.      Masku ir atļauts lietot atkārtoti  tikai pēc mazgāšanas augstā temperatūrā un ar īpašām antibakteriālām ķīmijām.

Abrīvojies no maskas pareizi, turot aiz gumijas ļipiņām un nepieskaries maskas auduma daļai. Masku nekavējoties ievieto tam īpaši paredzētā konteinerā, nomazgā vai dezinficē rokas